Principală » 2013 » August » 21 » bun venit! alaturi de RADIO SUD CONSTANTA UN RADIO PETRU PRIETENI !
8:35 AM
bun venit! alaturi de RADIO SUD CONSTANTA UN RADIO PETRU PRIETENI !
BUNA TUTUROR IUBITOR DE MUZICA BUN INCEPAND DE LA DANCE.DISCO.CLUB.PETRECERE.POPULARA.SIMANELE.VA ASTEPTAM ALATURI DE NOI CLIK AICI http://radiosud-c-ta.ucoz.com/ ne putem intalni la o coversatie ca intre prieten si pe xat. clik aici http://xat.com/radiosudconstanta daca dorit sa ascultati postul nostru de radio in wunamp-ul vostru dati clik aici http://46.108.31.192:8000/listen.pls petru dedicatii la adresa de messenger- radiosudconstanta va dorim auditie placuta..
Ataşamente: Imagine 1
Vizualizări: 603 | Adăugat de: | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 2
0  
1 PromovareSite   (2013-08-29 7:51 PM) [Material]
Va rugam sa adaugati codul HTML de la categoria "BANNER" happy

O zi buna!
Echipa Promovare SEO!

0  
2 DJASU7404   (2015-10-01 11:13 AM) [Material]
salutare de la radio sud constanta sunt bnerul dvs este postat pe situl nostru de radio http://radiosud-c-ta.ucoz.com/ l sectiunea '' BANER PROMOVARI'' SPER CA ESTE OK? AM O RUGAMINTE NU STIU CUM SA MODIFIC LA TEXTUL DESPRE RADIOUL NOSTRU va las mesaju cu text sal postati la datele mele de radio : 

BUNA TUTUROR IUBITOR DE MUZICA BUN INCEPAND DE LA DANCE.DISCO.CLUB.PETRECERE.POPULARA.SIMANELE.VA ASTEPTAM ALATURI DE NOI CLIK AICI http://radiosud-c-ta.ucoz.com/ ne putem intalni la o coversatie ca intre prieten si pe xat. clik aici http://xat.com/radiosudconstanta daca dorit sa ascultati postul nostru de radio in wunamp-ul vostru dati clik aici http://asculta.radiosudconstanta.com:8000/listen.pls petru dedicatii la adresa de messenger- radiosudconstanta va dorim

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Nume *:
E-mail:
Cod de siguranta *: